Fresh Start

The times are changing people and this page is in need of a fresh start. When I first began writing and publishing myself on my own site, around 5 years ago, I didn’t know what to expect. I was Looking for something, a place where I could live out silly fantasies of creating content about what I’ve always loved – Fashion, food, travel and beauty.

Here I am, half a decade later and I’ve entered a world that I’ve always wanted access to. I’m currently interning at the largest women’s lifestyle magazine in Sweden. It’s part of my final year or journalism at Stockholm University and so far it’s everything I’ve hoped for. It’s a fresh start and a peek in to a profession I’m considering dedicating my life too.

So why a fresh start?

I’ve been working at the magazine for three weeks now. During those three weeks my entire perception of the media industry, and lifestyle journalism, has been turned on it’s head. I’ve got a unique opportunity to learn – and to share what I’ve learnt with others considering the same path.

So… I needed a blank page. A clean slate. A fresh start.

 

Swedish

Huruvida du föredrar att läsa mina texter på svenska eller Engelska spelar ingen roll. I och med nystarten har jag valt att inte diskriminera mot endera språk.

Så, det som har hänt är följande: Jag har börjat om på nytt. I och med att mitt sista år på JMK (journalistutbildningen i Stockholm) har jag nu praktik i ett halvår. Att den är på fantastiska Damernas Värld gör mig helt mållös. 

Nu har jag varit här i tre veckor och lärt mig så otroligt mycket – Därför tänkte jag att varför inte berätta om det jag lärt mig? Det kanske finns någon stackars själ där ute som drömmer om att bli livsstilsjournalist lika mycket som jag gjorde när jag var yngre? Kanske kan det jag skriver här ge hen en liten idé om hur det livet ser ut. På riktigt.

Hey! It's me, the journalist wannabe who're most often fondly referred to as "adrokable". If you were wondering I'm currently in my last year of a journalism degree at Stockholm University and work part time for the Swedish fashion magazine Damernas Värld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *