Om att allt har förändrats men inget verkar annorlunda…

Dagens lucka i Emilys kalender handlar om att man ska reflektera över vad man hade på kroppen för ett år sen.

För mig har mycket hänt under ett år, jag har blivit mer säker på mig själv och på min situation. För 12 månader sen hade jag bara gått ett halvår i första ring och kände mig lillgammal och ”söder-cool” i pappas svarta kappa och rött läppstift. Jag rebellerade mot den jag hade varit under högstadiet genom att bli, tala och ha på mig det totalt motsatta mot vad jag hade varit, talat och haft på mig.

Nu, ett år senare så känner jag inte ett behov av att hävda mig mot min lilla ö och den jag var där. Jag älskar fortfarande mina lårhöga strumpor och mitt röda läppstift, men nu klär jag inte på mig för att imponera eller skilja mig från någon annan – Nu klär jag på mig för att imponera på mig själv.

Sharing is caring...
Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

One thought on “Om att allt har förändrats men inget verkar annorlunda…

Comment