Om att ta tid för sig själv…

Det bästa i mitt liv är ledighet, och inte på grund av de självklara faktorerna som att kunna ta sovmorgnar och ligga hemma i pyjamas utan att röra sig från sängen.

Jag älskar ledighet för att det är då som jag har tid för mig själv, det är nämligen så att jag ofta sätter andra och annat före mig själv. När jag är ledig hinner jag smörja in kroppen, träna och att fixa så att jag känner mig fin. Jag hinner städa och laga god mat. Jag hinner träffa vänner och upptäcka Stockholm.

out and about

Såhär kan det se ut när jag känner mig fin!

Nej det är något särskilt med att vara ledig och knata runt stan på fötter som ömmar. Man tar liksom till sig alla dofter och syner på ett helt annat sätt. Kanske är det för att man slipper stressen och jäkten som man annars har? Kanske för att staden blir lite lugnare i sig själv?

SelfieEn annan grej som jag älskar med att ha tid är att jag hinner plocka fram kameran. Den ligger mig väldigt nära hjärtat och det är sällan som jag tar bort bilder. De är små fångade sekunder som bevisar att vissa saker verkligen hänt. Ibland känns det som om inget någonsin existerat förutom den här stunden just nu och då är det fint att ha något som påminner en om att världen är så mycket större och mer fantastiskt invecklad än vad den känns – Oavsett om det är några ord eller en bild.

 

Sharing is caring...
Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

One thought on “Om att ta tid för sig själv…

  1. Well, nu när du äntligen är ledig tycker jag inte att det är mindre än rätt att du tar och fixar ett inlägg om ditt nya fina rum (eller ja, insidan av det åtminstone)! ;) <3 Galet snygg är du förresten på den första bilden <3

Comment