Om det här med nystart…

Ett nytt åt, ett nytt liv, ett nytt jag. 

Jag kan inte förneka att jag har varit en av dem som står där vid tolvslaget den 31 december och lovat mig själv att uppfylla omöjliga mål. Jag ska se ut som en supermodell, ha det högsta betyget i alla ämnen och hinna skriva något på bloggen/ett skönlitterärt sidoobjekt varje dag. Men, om man inte är byggd för det så kan man inte se ut som en supermodell, utan att göra uppoffringar (alternativt vara en robot) så är det svårt att uppnå högsta betyg i alla ämnen och ibland så tryter inspirationen.

Ja, jag har en tendens att bygga upp en omöjlig målbild och blir förkrossad när jag inte kan uppfylla den, men i år så är det två saker som är annorlunda.

För det första så är det inget nyårslöfte, något man skjuter upp tills det är Februari 2014 och ”lika gärna kan vänta tills nästa år” – Det är ett löfte till mig själv som jag redan börjat på.

För det andra så är löftena inte lika omöjliga längre. Jag ska inte se ut som en supermodell, jag ska vara hälsosam och känna mig stark. Jag ska inte försöka ha högsta betyg i varje ämne, jag ska göra mitt bästa. Jag ska inte skriva varje dag, men jag ska försöka hitta tid minst en gång i veckan.

Sharing is caring...
Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

2 thoughts on “Om det här med nystart…

Comment